Bij De Metaalzaak krijgt u partnership en commitment:

De Metaalzaak is uw betrouwbare en stabiele partner met als corebusiness het vervaardigen van hoogwaardige en fijnmechanische metaaldelen. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn voor programmeer- of tekenwerkzaamheden. Zelfs voor erkende vakopleidingen in de “verspaningstechnologie” bent u bij De Metaalzaak op het juiste adres.

 

“U kunt ervoor kiezen om alle bewerkingsstappen zelfstandig en in eigen huis uit te voeren. Voor de berekening van de doorlooptijd dienen alle processtappen op te worden geteld. Door samenwerking met De Metaalzaak zullen ze vermenigvuldigen”.

 

De Metaalzaak kent de markt:

Met de oprichting van De Metaalzaak is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. De Metaalzaak is voortgekomen uit meer dan 20 jaar ervaring in de (high tech) maakindustrie. Door in alle lagen van de functionele organisatie werkzaam te zijn geweest weten wij als geen ander hoeveel belang er wordt gehecht aan strategisch partnership en commitment uit de supply chain. In die rol willen wij u graag van dienst zijn en nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden tot samenwerking samen te onderzoeken.

 

Elkaar versterken door samenwerken, dat is waar De Metaalzaak voor staat

 

Klik hier om contact op te nemen met De Metaalzaak